Saturday, February 5, 2011

„Tantsutallad 2011” Rannus

5. veebruaril algas kell 19.00 Rannu Kultuurimajas kontsert “Tantsutallad 2011”, kus said vabas vormis näidata oma tantsuoskusi nii noored- kui vanad.
Tantsutallad on populaarseks saanud ja seda näitas fakt, et esinemise loa ja õiguse tantsida kaks tantsu, said - 25 rühma. Paljud üritusel osaleda soovinud rühmad jäid aga ukse taha, kuid see-eest saavad nad esinemise võimaluse järgmisel aastal, kui on kiired registreeruma. Meie rühm registreeris varakult ja osalemise luba käes. Algul oli raskusi koosseisu kokku panekuga, aga lõpuks oli esinemas 8 paari. Hea tulemus!!
Kontsert oli pikk, kokku 42 tantsu, mis kestis pea kolm tundi. Vikerkaare rühm esines kahe tantsuga: “Mulgi polka” (8 paari) ja sel hooajal õpitud “Hüppetants” (6 paari). Tantsud tantsitud hindele hea :) (hinne Ulvilt). Soovin, et tantsijad tantsiksid edaspidi rõõmsalt, naeratades partnerile, pingevabalt, kindlalt ja õpiks ikka hooaja jooksul tantsu selgeks :).
Pika ja huvitava kontserdi lõpuks vabastati kiirelt saal toolidest, et saaks alustada pikalt oodatud tantsuõhtuga. Tantsumuusikat tegi ansambel….ja kuni kella 02.00 oli tantsijaid piisavalt.


Tänan osalenud tantsijaid:
Aira, Aliis, Anneli, Janeli, Kai, Kristi, Piret L., Tiiu,
Ando, Andres R., Ilo, Mati, Peeter, Raimu, Raivo, Tõnu


Ulvi

No comments: