Saturday, February 7, 2009

Tantsutallad Rannus

Ühel ilusal talvepäeval sõitsid tantsijad oma autodega Rannu kultuurimajja, kus toimus järjekordne tore tantsupäev. Idu on selles, et tantsurahvas saab ka omavahel olla ilma „võistlusmomendita” ja suhelda ning nautida sõprade seltsi. Need 2 tantsu, mida meie esitasime on juba traditsiooniline Rebase „Kosjalugu” ja meie repertuaaris olev suhteliselt uus tants Tantsukingad.
Peale ametlikku osa, mida juhatas Pantalone ( etendusest ”Armastus 3 apelsini vastu”) moodi riietunud õhtujuht, toimus üleüldine simman ning mängud, Laululahingust tuntud võitjakoori „Suisapäisa” juhendajaga ( nime kahjuks ei mäleta)
Südaööst alates hakkas rahvast vähehaaval kaduma ja „peoloomad” alustasid mängu, mille sisuks oli laulda Mere teemalisi laule. Hoolimata sellest, et Vikerkaare seltskond oli sulanud 4 liikmeliseks, otsustasid Endel, Anneli, Tiiu ja Raivo võistlusest osa võtta. Konkurentide võistkonnad olid 2-3 kordse inimülekaaluga. Siiski hoidsime lippu kõrgel ja pisikese välise abiga suutsime laulda endid I koha jagamisele (kumbki finalist teadis ühe palju laule).Huvitav fakt oli muidugi see, et laulda oskas meie võistkonnas ainult 1 inimene ( nime kahjuks ei mäleta). Ülejäänud jorisesid niisama kaasa.

Mõnus tantsuõhtu lahedas õhkkonnas!


P.S. 7. veebruar 2009 toimus see üritus tegelikult, mis kirja pandud
27. september 2009.

No comments: