Friday, February 19, 2010

Palju õnne Vikerkaar!


Segarahvatantsurühm Vikerkaar tähistab 20. veebruaril 2009.a. oma 20. juubelit.
Juubelipidu toimub Tabivere Vabaajakeskuses kell 18.00.

Kontsertkava:
Viiuli polka

Tere tulemast meie reisilennuki pardale. Tee kulgeb täna üle vikerkaare, sihtpunktis ootamas meid lõbus simman. Reis kulgeb mitte ühtlase kiirusega, keskmiselt 1-2 meetsit sekundis, erinevas taktimõõdus, sõltuvalt lennumuusikast. Vedavaks jõuks on tantsumootor. Teekond on meile tuttav, kuna seda on läbitud juba 20 aastat. Vaatamata sellele pakub iga läbitud meeter rõõmu, mida soovime täna teiegagi, armsad reisijad, jagada. Palun luba piloot-juhendaja Aivari korraldusel asuda tantsijaskonnal positsioonidele. Mootorid käivitab Wõrokese, hobujõudude eest seisavad hea Meite-mehed ja sujuvuse tagavad Mamma-tütred. Ilmaolud meie reisi ei mõjuta, sest nagu öeldud, marsruut on meile tuttav, mille kinnituseks tuleb esitamisele Vanaviisi valss.

Võrokeste tants
Meite mehed ja mamma tütred
Vanaviisi valss

Kallid reisijad, oleme jõudnud Hispaaniasse, Zamorasse. On aasta 2001. Vikerkaare tee viib meid kokku toreda naisrühmaga Kirilind. Järgmiseks paariks tantsuks usaldame naised kokpiti - esitamisele tulevad Uhti, Uhti ja Vigala reilender.

Meie reis jätkub Mulgi polkaga. Kui Wõrokeste tantsus jooksid mehed naiste järel, siis nüüd rullub teie ees lahti sootuks teist laadi suhtemäng. Seejärel panevad tüdrukud taas oma võlud mängu tantsus "Tule aga tule". Et meie lennukiirus ei raugeks ja siht silme ees püsiks, hoiame kurssi "Tantsukingadega", mida esitab Vikerkaare tervikkoosseis 16 paariga.

Mulgi polka
Tule aga tule
Tantsukingad

Head reisijad, oleme jõudnud tagasi Baltikumi. 2009 aasta Europeade´i Leedus, Klaipedas nautisime koos Põlvamaa Ruusa rühmaga Reilender. Suurima hea meelega kutsume nad pardale ning laseme mootoritel edasi tuksuda lõbusa reilendri tantsu saatel.

Aitäh Reilendrile. Vikerkaar on õnnelik, et on olemas Europeade, mis on meid kokku viinud paljude toredate tantsijatega. Nii õnnelikud, et mehed otsustasid Europeade´i Eesti isa Valdo Rebase Kosjaloo saatel koguni kosja minna. Siiski vajavad mehed vahel aega ka omaette olemiseks. Mida nad selle ajaga peale hakkavad, näeme juba tantsus "Öised orjad". Kuid pikalt ei saa me ühe mootori ja tiivaga lennata nii, et Kosjatantsus tulevad taas mängu naised. Kuidas Vikerkaare meestel kosjad lähevad, näeme juba tantsus. Igatahes 8-aastane Sander ütleb: "Kui naist ei leia, võib panna lähimasse lehte kuulutuse, et pada otsib katelt. Siis võib abielluda sellega, kes vastab."

Kosjalugu
Öised orjad
Kosjatants

Armsad reisijad, oleme tiirutamas Tabivere kohal. Täname teid meeldivaks reisiseltskonnaks olemise eest. Pehme ja ilusa maandumise teeme tantsuga Usaldus, meenutades unustamatut üldtantsupidu Meri.

Usaldus

Suur aitäh kõigile, kes on aidanud kaasa Vikerkaare juubeli korraldamisele.

Kohtumiseni Tabiveres!

No comments: